verticale vinyl lamellen

Lecluyse is de enige Europese producent van verticale vinyl jaloezieën. De kunststoflamellen worden voor u vervaardigd in diverse vormen, texturen en stijlen. En dat in meer dan 160 referenties. Een deel van de lamellen is ook verkrijgbaar met een innovatieve antibacteriële technologie.

Verticale vinyl
Cradle-to-cradle

Een duurzame visie op de wereld staat centraal bij Lecluyse. Oude lamellen verwerken we opnieuw tot granulaat. En sinds 2017 zamelen we vinylafval in en recycleren het tot verpakkingen voor onze vinyl jaloezieën. Zo dragen we elke dag bij aan een schoner milieu.

Unieke antibacteriële technologie

Als Europees pionier in verticale kunststoflamellen gaan we verder dan louter het esthetische en praktische. Enkele lamellen zijn verkrijgbaar met onze exclusieve geïntegreerde antibacteriële bescherming*.

 

Deze technologie elimineert schadelijke bacteriën op de lamellen in een mum van tijd, en dat 24/7. Zo maken we tal van omgevingen gezonder en veiliger: denk maar aan ziekenhuizen, dagverblijven, kantoorgebouwen en horecazaken …

 

De Lecluyse-technologie is wereldwijd getest door toonaangevende onafhankelijke onderzoekslaboratoria zoals ISEGA, TNO, Law Laboraties, Institut Pasteur en Institut Fresenius.

* Beschikbaar in wit, crèmekleur en grijs, met afmetingen 89 en 127 mm.

Diverse breedtes

lamellen: 52, 70, 89, 127 of 250 mm.

systeem: min. 100 mm / max. 6.800 mm / bij hellingsgraad tot 20°: max. 5.000 mm.

verschillende afwerkingen
Vlak

Vlak

S-vormig

S-vormig

Gebogen

Gebogen

Co-extrusie

co-extrusie

Verschillende structuren

verschillende structuren

  • fijne korrelstructuur;
  • houtstructuur;
  • textielstructuur;
Meerdere opties qua perforatie (transparantie)
0,75%

0,75%

3%

3%

6%

6%

12% transparantie = 5% screen

12% transparantie = 5% screen

Textiel lamellen
Eerder op zoek naar verticale lamellen in textiel?